807 KOMENTÁŘŮ

Velmi rychle testováno: LEGO 40491 Year of the Tiger

15/01/2022 - 15:20 Dle mého názoru... Nové LEGO 2022 Hodnocení

40491 lego rok tygra 2022 1

Dnes nás rychle zajímá obsah sady LEGO 40491 Rok tygra, malá krabička 193 kusů nabízená aktuálně a do 27. ledna 2022, pokud to skladové zásoby dovolí, od 85 € nákupu. Dnes je to již tradice od roku 2013, výrobce každoročně oslavuje zvíře v centru pozornosti čínského zvěrokruhu malým akčním produktem a v roce 2022 je proto na řadě tygr, aby prošel mlýnkem LEGO.

Zvířátko a jeho základna jsou rychle sestaveny a výsledek je poměrně příjemný na sledování. Je to jako obvykle velmi kreslená interpretace zvířete, ale dostáváme konstrukci dokonale sladěnou s těmi z minulých let. Navzdory kompaktnosti modelu má tento tygr stále některé pohyblivé části: ocas a uši. Hlava je pevná, nelze ji orientovat, aby umožnila např. tříčtvrteční prezentaci jako tomu bylo u buvola v setu 40417 Rok vola nabídl v loňském roce. Ve zbytku tento tygr vypadá skvěle, nevypadá příliš jako kočka a úprava zadní části konstrukce je velmi správná.

40491 lego rok tygra 2022 6

40491 lego rok tygra 2022 7

Jako každý rok je součástí produktu „červená obálka“, která vám umožní respektovat tradici: v Asii lidé nabízejí peníze svým blízkým u příležitosti oslav Nového roku a vy se tak můžete tomuto zvyku také podřídit. díky obálce za předpokladu, že není navenek červený, ale jehož vnitřek má tradiční barvu. Krabička dokonce umožňuje věc personalizovat štítkem, na který je možné uvést jméno obdarovaného a původ dárku. Jediný problém, obálka je v krabici, budete muset nejprve otevřít sadu, abyste vložili peníze a poté nabídli vše. Balení s klopou je dobře uzavíratelné, ale vždy tam bude ta vystřižená průhledná samolepka.

Není to produkt roku, ale pokud už máte sedm zvířátek, které již LEGO nabízí, jen stěží můžete toto jedno ignorovat s vědomím, že celá kolekce je založena na stejném principu „karikatury“. Minimální částka nákupu potřebná k nabídnutí této malé krabičky v hodnotě po LEGO na 9.99 € je letos 85 €, stejně jako v loňském roce pro získání sady. 40417 Rok vola. V roce 2020 stačilo 80 € na získání kopie sady 40355 Rok krysy.

Poznámka: Zde uvedená sada, poskytované společností LEGO, je jako obvykle zapojen. Termín stanoven na 24 leden 2022 další v 23 hodin.

235 KOMENTÁŘŮ

Velmi rychle testováno: LEGO Star Wars 75322 Hoth AT-ST

10/01/2022 - 17:51 Dle mého názoru... LEGO Star Wars Nové LEGO 2022 Hodnocení

75322 lego starwars hoth na st 1

Dnes jsme rychle prošli sadou LEGO Star Wars 75322 Hoth AT-ST, malá krabička s 586 kusy k dispozici za veřejnou cenu 49.99 € od 1. ledna 2022.

AT-ST je jedním z mnoha kaštanů v řadě LEGO Star Wars, a proto vždy potřebujete jeden v katalogu výrobce, ať už jde o původní trilogii, film Rogue One, nejnovější trilogii nebo sérii Mandalorian. Abychom si zařídili při čekání na lepší, LEGO nám proto nabízí obskurnější verzi stroje založenou pro tentokrát na dvou velmi krátkých scénách Epizody V: krátce vidíme příklad v pozadí za AT-AT (30:22), pak sekundu v pozadí za hlavou Luka Skywalkera (32:55). Vzhledem k tomu, že nic nevypadá jako AT-ST více než jiné AT-ST, bude tento trik s fanoušky, kteří chtějí přidat alespoň jednu kopii dvounohého náčiní do svých sbírek.

Neměníme recepturu produktu, který se prodává bez vynucení a montáž tohoto nového AT-ST ve verzi Hoth je podobná jako u jiných verzí, které jsou již na trhu. Některé Technic nosníky pro nohy, modré borovice, které zůstávají viditelné, otočná kabina s více či méně dobře zvládnutými úhly a velmi omezená pohyblivost, zde najdeme všechny vlastnosti ostatních verzí stroje.

LEGO se nijak nesnaží vylepšit hratelnost těchto strojů tím, že jim umožní například "chodit", obě nohy lze mírně naklonit pouze směrem dozadu. To sice není problém, vezmeme-li v úvahu přiblížení stroje na obrazovku, ale stále to silně omezuje možnosti trochu dynamičtější prezentace produktu. Naštěstí je čest v bezpečí s kabinou, která se otáčí o 360° díky kolu umístěnému vzadu.

Kabina je jako obvykle velmi úzká, ale minifigurka pilota uvnitř snadno najde své místo. Povrchová úprava tohoto prvku sestavy je obecně přijatelná, i když tu a tam stále ještě nějaké prostory trochu zejí, s vědomím, že tato verze AT-ST od Hothu je vybavena kompaktnější kabinou než u podobných dvounožců nasazených v jiných prostředí. Každý ví, že s dlouhýma nohama chodíme ve sněhu snadněji a tento AT-ST je o něco štíhlejší než jeho kongenery s výškou 26 cm proti například 24 cm u verze Rogue One.

Tento AT-ST je také stabilní na svých dvou o něco delších nohách než ostatní varianty, stroj vám nespadne z police při sebemenším úderu. Dvě munice lze vysunout pomocí tlačítek umístěných v zadní části kabiny, mechanismus je pěkně integrovaný a je diskrétní. Cena útěchy setu: Imperiální sondový droid, který se „vznáší“ nad sněhovou koulí a který se mi jeví vzhledem k použitému měřítku dosti povedený, je vždy brán.

V této krabici nejsou žádné nálepky, stroj je opravdu nepotřeboval a to je vždy dobrá zpráva.

75322 lego starwars hoth na st 10

75322 lego starwars hoth na st 11

LEGO přidává do krabice tři minifigurky: imperiálního pilota pro AT-ST, rebelského vojáka a Chewbacca.

Chewbaccova srst je zde ozdobena nějakými sněhovými skvrnami. Proč ne, vždy se jedná o jednu neviděnou figurku navíc a je v souladu s filmem. Velmi zdařilé jsou stopy sněhu na nohou.

Torzo rebelského vojáka je to, které již bylo vidět v malé sadě 40557 Obrana Hothu (14.99 €), je to vhodné. Hlava bojovníka je zároveň hlavou Ajaka v sadě LEGO Marvel Eternals 76155 V Arishemově stínu a tuto generickou tvář nepochybně v budoucnu znovu uvidíme v mnoha dalších sadách. Škoda těch bílých nohou, nějaké vzory by byly vítané nebo alespoň tmavé nohy se stejnými stopami sněhu jako na Chewbaccových nohách.

Pilot stroje je nový a má vadu všech figurek, které kombinují světlou barevnou podložku vytištěnou na tmavém podkladu a barevně tónovanou ve hmotě. Kombinace nohou a trupu tedy v reálu zdaleka není tak úspěšná jako na oficiálním vyretušovaném vizuálu. helma tohoto pilota je novou referencí, jejíž tamponový potisk je identický s helmou Veers v sadách 75313 AT-AT et 75288 AT-AT. Škoda toho barevného rozdílu, který kazí figurku, která je stále velmi přijatelná.

75322 lego starwars hoth na st 13

Stručně řečeno, tento AT-ST nezpůsobuje revoluci ve cvičení a přebírá od jiných verzí, které měly víceméně stejné vlastnosti a chyby. Kontinuita je tedy pro tento u fanoušků velmi oblíbený stroj zásadní, LEGO neriskuje tím, že by se ho snažilo udělat mobilnějším.

Mladší lidé se asi budou smát, když vědí, že tato verze se na obrazovce objeví jen krátce a na pozadí, sběratelé budou rádi, když dostanou variantu, nikoli reedici. Každý si najde to, co hledá, teď už jen stačí počkat, až bude sada jinde o pár eur levnější než u LEGO, abyste za ni neplatili vysokou cenu.

75322 lego starwars hoth na st 14

Poznámka: Zde uvedená sada, poskytované společností LEGO, je jako obvykle zapojen. Termín stanoven na 18 leden 2022 další v 23 hodin.

502 KOMENTÁŘŮ

Velmi rychle testováno: LEGO Ideas 21331 Sonic The Hedgehog Green Hill Zone

06/01/2022 - 16:23 Dle mého názoru... LEGO nápady Nové LEGO 2022 Hodnocení

21331 lego nápady Sonic Hedgehog Green Hill zóna 1

Dnes nás rychle zajímá obsah sady LEGO Ideas 21331 Sonic The Hedgehog Green Hill Zone, krabice 1125 kusů prodávaná za veřejnou cenu 69.99 €, vágně inspirovaná projektem Sonic Mania - Green Hill Zone zveřejnila Viv Grannell na participativní platformě.

O tomto produktu odvozeném z legendární videohry, která provází mnoho fanoušků již od 1990. let, vlastně není co klást příliš mnoho otázek, jeho vcelku rozumná veřejná cena zabraňuje přemýšlení, zda cracknout nebo ne.

Sestavení sady je trochu pracné, pokud vás nebaví řetízkem skládat kusy 1x1 k sobě a snažit se je úhledně seřadit. Ale právě za tuto cenu dostáváme slavný ikonický pixelový efekt úrovně Green Hill a nemůžeme popřít, že je úspěšný. Stavební zážitek tedy podle mého názoru není nic moc atraktivního, ale právě definitivnost zde převládá s pěkným výstavním produktem o délce 36 cm, výšce 17 cm a hloubce 6 cm.

Trochu mě mrzí, že všechny prvky sady nejsou seskupeny nebo vzájemně spojeny, zejména pro usnadnění vystavování a pohybu produktu. Zde musíte najít, jak prezentovat samotnou úroveň, malý displej se smaragdy chaosu a Robotnika nainstalovaného v jeho Egg Mobile. Malý vtipný detail, který rozjasní pracnou montáž produktu: různé smaragdy Chaosu se získají na každém konci montážního kroku a poté se nainstalují na zamýšlený displej.

Čtyři moduly úrovně jsou navzájem spojeny přes jeviště a jsou pak drženy černým okrajem, který obíhá u paty budovy. Je technicky možné změnit uspořádání úrovně, ale tento úkol je komplikován přítomností os Technic, které nelze vyjmout z příslušných modulů bez malé demontáže a z nichž některé jsou příliš dlouhé, aby umožnily dokonalé nastavení. moduly. Je to trochu škoda, zvláště pro ty, kteří by rádi seřadili více sad a kteří by chtěli úroveň přeorganizovat po celé její délce, aniž by si úkol příliš zkomplikovali. Skutečná modularita promyšlená od začátku by byla vítána.

21331 lego nápady Sonic Hedgehog Green Hill zóna 7

Hratelnost tohoto čistě výstavního produktu zůstává logicky velmi základní: platforma umožňuje Sonicovi se vysunout, aby mohl dosáhnout na tři prsteny umístěné poblíž, a průhledné podpěry lze složit zpět, aby simulovaly zachycení prstenů. V srdci smyčky není možné Sonic zafixovat hlavou dolů, v tomto směru se nic neplánovalo.

Dva archy samolepek jsou nutné k oblékání různých prvků produktu a pozadí některých z těchto samolepek nemusí vždy odpovídat barvě dílů, na kterých jsou umístěny. LEGO zašlo dokonce tak daleko, že nám uvalilo dvě nálepky za výrazy obličeje Motobugu. Výrobce, který obvykle nešetří, pokud jde o tamponový tisk desítek různých položek v sestavě LEGO Super Mario, zde zklame těmito dvěma nálepkami, které opravdu cítí, že chtějí ušetřit peníze.

Na druhou stranu se designér nezapomněl pod svůj výtvor „podepsat“ prostřednictvím výsledkové tabule, kde je zmíněn Viv Grannell (VIV), Lauren Cullen King (LCK), která pracovala na grafické stránce produktu, a Sam Johnson (SAM) šéf návrhář na tomto souboru. Pět dalších nálepek ztělesňuje různé bonusy, které může Sonic získat a LEGO je samozřejmě poskytuje Dlaždice na kterých se odehrávají. Ty pak bude nutné změnit Dlaždice na úrovni podle vaší nálady dne. Možnost tu je, ale LEGO neposkytuje podporu, která by umožnila dokončit úroveň se všemi poskytnutými bonusy. Jako obvykle vše, co není na dvou arších samolepek, které jsem pro vás naskenoval, je tedy tamponovým tiskem.

Jakmile byl produkt oficiálně oznámen, mnoho fanoušků bylo nadšeno přítomností dvou pinů Technic na konci úrovně. Nenechme se unést, dokud se neprokáže vina, tyto dva špendlíky jsou zde pouze proto, aby případně spojily několik kopií sady a zaplnily polici po celé její délce. Nejsem to já, kdo to říká, je to tak vizuály životní styl du produkt. Pokud plánujete vystavit pouze jednu kopii tohoto produktu, můžete tyto dva špendlíky jednoduše odstranit a dosáhnout tak „hladšího“ povrchu.

Mohli bychom také diskutovat o bójích, které ztělesňují kruhy. Jak jsem řekl při oficiálním oznámení produktu, je kompatibilní s příslušenstvím obsaženým v balení LEGO Dimensions 71244 Sonic The Hedgehog Level Pack, i když je zde dosažený efekt trochu chabý a fanoušci by nepochybně ocenili novou, vhodnější zlatou minci.

21331 lego nápady Sonic Hedgehog Green Hill zóna 11

Jediná minifigurka v sadě, Sonic, je úspěšná. Je technicky dokonalejší než sada LEGO Dimensions 71244 Sonic The Hedgehog Level Pack a ti, kteří neinvestovali do rozšíření pozdní videohry vydané LEGO, budou mít minifigurku postavy za nižší cenu. Oficiální vzhled byl jako často retušován a tamponem potištěná oblast tělové barvy na hrudi je trochu bledá.

Ostatně je třeba poskládat se sestavami z cihel víceméně přesvědčivě: Robotnik je podle mého názoru upřímně neúspěšný. Myslím, že postava by si zasloužila více pozornosti od designérů, například odlitou figurkou nebo alespoň propracovanější hlavou. Ve stávající podobě si nezaslouží razítkovou sadu 18+, která je určena pouze k uspokojení nostalgie dospělé klientely, která si může dovolit tento typ odvozeného produktu. Egg Mobile je na tom o něco lépe, ale stroj by si podle mého názoru také zasloužil nějaké další úsilí. Crabmeat je velmi korektní, Motobug úplně chybí, nemá absolutně nic z brouka namontovaného na kole.

Tento produkt odvozený z kultovní videoherní franšízy při příchodu nezklame, zejména proto, že se prodává za rozumnou cenu. Stále mám dojem, že LEGO na obalu aplikovalo hodně v neprospěch některých prvků samotného produktu. Duch původního nápadu předloženého Viv Grannell je zde však a nacházíme první emblematickou úroveň univerza Sonic, i když Robotnik původního projektu se mi zdá věrohodnější než ten, který byl předložen zde. LEGO se nezpronevěřilo myšlence, kterou fanoušci na platformě LEGO Ideas nadchli, a to už je dobře. Za 70 € stejně není o čem přemýšlet, pokud vás nostalgie přepadne natolik, že budete chtít vystavit tento produkt s velmi korektním povrchem a omezeným prostorem.

Poznámka: Zde uvedená sada, poskytované společností LEGO, je jako obvykle zapojen. Termín stanoven na 16 leden 2022 další v 23 hodin.

Aktualizace : Výherce byl vylosován a informován e-mailem, jeho přezdívka je uvedena níže.

DarthPain - Komentář byl zveřejněn 08/01/2022 v 14h08

654 KOMENTÁŘŮ

Velmi rychle testováno: LEGO Ninjago 71761 Zane's Power-Up-Mech EVO

30/12/2021 - 16:10 Dle mého názoru... LEGO Ninjago Nové LEGO 2022 Hodnocení

71761 lego ninjago zane power up mech evo 4 1

Se sadou dokončujeme cyklus recenzí novinek řady LEGO Ninjago 2022, každopádně referencí, které LEGO laskavě zaslalo 71761 Zane's Power-Up-Mech EVO. 95 kusů v krabici, dvě minifigurky a veřejná cena nastavená na 9.99 €, tato malá sada si asi nezaslouží, abychom nad ní trávili hodiny. Jde zde o sestavení mecha pro Zanea, mladého ninju, který čelí jednomu z nepřátel této „nadčasové“ vlny plánované na první polovinu roku 2022.

Mech, který je zde sestaven, je podobný tomu, který Kai dodává v sadě 71767 Chrám Ninja Dojo, využívá novou pevnou část, která symbolizuje klouby na různých modelech. The Kuličkové těsnění integrované na bocích, ramenou, rukou a nohou stále umožňují zajímavé pózy a tento produkt je pravděpodobně ideálním doplňkem krabic s vydatnějším obsahem. Jakmile je nalezen bod rovnováhy v orientaci trupu a paží, zůstává robot na nohou velmi stabilní a nepřevrhne se. To je nepochybně detail, ale není tomu tak u všech dosud uváděných LEGO mini-mechů.

Název produktu přebírá zmínku o EVO, kterou lze vidět na jiných krabicích této první vlny 2022, s příslibem pokroku v oblékání mecha, který by přešel od fáze prostého „společníka“ Zane do fáze konečné zbraně. služba mladého ninji. Jak jsem řekl dříve, tento koncept je trochu umělý, stroj vypadá trochu vychrtle bez všech poskytnutých ozdobných atributů, v tomto případě těch několika zlatých kousků a břišního plátu.

V této malé krabičce nejsou žádné nálepky, všechny vzorované prvky jsou potištěny tamponem. Pěkný sběratelský banner je k dispozici pouze v této krabici, dalších sedm je distribuováno mezi různé produkty řady. Velký Shuriken dovnitř trans-modrá je identický s tím, který jsme viděli v roce 2019 v sadě 70673 Shuricopter.

71761 lego ninjago zane power up mech evo 1 1

71761 lego ninjago zane power up mech evo 6

Dvě minifigurky jsou k dispozici v této malé krabičce prodávané za 9.99 € a tato sada je nejlepší možností, jak získat Zanea, pokud nechcete utratit 84.99 € požadovaných LEGO za sadu. 71765 Ultra Combo Ninja Mech nebo 39.99 € nutných k prodloužení 71764 Tréninkové centrum Ninja. Stejně jako jeho akolyti je i Zane oblečený v docela novém kimonu se střízlivým designem, které považuji za opravdu velmi zdařilé. Hlava a vlasy postavy jsou prvky, které se již objevily v mnoha jiných souborech. Připomeneme si také, že zlá kobra je vybavena novou verzí s modernějším vzhledem Střelec Manuel.

Zkrátka tato cenově dostupná krabička bude pěkným ekonomickým dárkem a nejmladším fanouškům se vejde do kapesného. Z globálnějšího hlediska tato první vlna produktů z roku 2022 v řadě LEGO Ninjago pravděpodobně neobjevuje tento koncept, ale dává produkty s velmi „obecnou“ atmosférou na dosah těch, kteří přistanou v tomto vesmíru. a kteří ano. nechtějí nebo nemohou zruinovat banku na sekundárním trhu. Chrám, několik draků, několik robotů, auto, vše je zde, aby plně vstoupilo do této řady při čekání na produkty založené na budoucích sezónách animovaného seriálu.

71761 lego ninjago zane power up mech evo 7

Poznámka: Zde uvedená sada, poskytované společností LEGO, je jako obvykle zapojen. Termín stanoven na 5 leden 2022 další v 23 hodin.

Aktualizace : Výherce byl vylosován a informován e-mailem, jeho přezdívka je uvedena níže.

neoteh - Komentář byl zveřejněn 31/12/2021 v 9h45

177 KOMENTÁŘŮ